Behandlingar

Läs mer om mina behandlingar. Inför varje behandling genomförs en kort hälsoundersökning med frågor gällande allmän hälsa eller tidigare sjukdomar. Vidare genomförs en konsultation.

Traditionell kinesisk akupunktur

Under en behandling används tunna, sterila stålnålar som penetrerar huden i speciella akupunkturpunkter. Akupunkturpunkter stimuleras för att utlösa vissa effekter. Många akupunkturpunkter ligger längs 12 meridianer som täcker in alla hudområden. Dessa meridianer har kopplingar till olika inre organ. Akupunktur påverkar många inre processer, från immunsystemet till nerv- och hormonsystemet.

Koppningsmassage
Koppningsmassage innebär att vakuum används för att öka cirkulationen i hud och bindväv. Vakuum skapas genom att huden lyfts uppåt med hjälp av en kopp i plast eller glas. Genom denna behandling skapas ett mellanrum mellan hudlagren vilket ökar cirkulationen i huden.

Estetisk Akupunktur

Estetisk Akupunktur

Med Estetisk Akupunktur kan du förebygga tecken på åldrande på ett naturligt sätt. Inga biverkningar och inga kemikalier. Genom denna behandling får ditt ansikte en ny spänst och lyster och dina rynkor jämnas ut.

Med åldern påverkas celler och vävnader, rynkor uppstår och hudens lyster minskar. Dessa processer kan förvärras genom felaktig föda, rökning, livsföring, stress och oro etc.

Akupunktur är en naturlig och icke invasiv behandling där man använder mycket tunna små nålar som stimulerar ny kollagenproduktion i din hud. Det unika i denna metod är själva konceptet med akupunktur, att man kan förändra sitt yttre genom att ta hand om djupare problem i kroppen, främst matsmältningen vilket man samtidigt behandlar med denna metod. Med denna tusenåriga tradition kommer du att känna dig vackrare, piggare och friskare. Metoden är mycket effektiv och har börjar bli populär även i västvärlden. Testa på denna metod som på ett smärtfritt och effektivt sätt, utan kirurgi eller injektioner ger dig en mer vital och ungdomlig hud. Det finns inga risker för skador med denna behandling

Estetisk akupunktur Norrköping

Behandlingar

Akupunktur för graviditet, infertilitet!

Akupunktur kan påverka den hormonella balansen i kroppen genom att stimulera specifika akupunkturpunkter som är kopplade till det endokrina systemet. Genom att reglera hormonerna kan akupunktur hjälpa till att optimera ägglossningen och därigenom öka chansen för befruktning att inträffa.

Akupunktur mot smärta!

Akupunktur kan stimulera frisättningen av kroppens egna smärtlindrande ämnen, såsom endorfiner och enkefaliner. Dessa substanser fungerar på liknande sätt som smärtlindrande läkemedel genom att blockera smärtsignaler och minska upplevelsen av smärta. Akupunktur har visat sig påverka det autonoma nervsystemet, vilket styr kroppens respons på stress, smärta och andra fysiologiska processer. Genom att reglera nervsystemet kan akupunkturen minska överdriven smärtupplevelse och främja avslappning. Genom att stimulera specifika akupunkturpunkter kan blodcirkulationen förbättras i områden med smärta eller muskelspänning. Ökad blodcirkulation kan bidra till att minska svullnad och främja läkning av skadade vävnader.

Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en form av Aroma-terapi, som från början togs fram för att behandla skolios och andra former av rygg- och nackproblem. Den visade sig snart vara effektiv även för en lång rad andra hälsoproblem. Metoden är så skön att den i många år har varit dragplåster på USA:s största spa i Los Angeles. Behandlingen består av en kombination av mjuka massagetekniker och rena ekologiska eteriska oljor av en kvalitet som bygger på de franska läkarnas 100-åriga forskning. Ett av massagegreppen är inspirerat av en av lakotaindianernas healingmetoder. Ett annat kommer från den indiska zonterapin. De eteriska oljorna och den mjuka massagen balanserar och stärker immunförsvaret. Behandlingen verkar på cellnivå och hjälper kroppen att läka och rätta till sig själv.

Regndroppsmassage med bibliska oljor

Andlig Regndroppsbehandling. Förhöjer medvetenhet och sinnen. Behandlingen främjar hälsa, vitalitet, mental klarhet och är andligt upplyftande och fysiskt helande. Massagen utförs både på fötter och rygg.

Hot Stone Massage

En djup massage som ges med varma stenar som stryks över kroppen. Det är en avslappnande och stressreducerande massage som främjar blod och lymfcirkulationen. Värmen i stenarna gör att musklerna öppnar upp för djupare massage. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar. Hot stone massage ger en underbar känsla av totalt välbefinnande. Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett meditativt tillstånd och en känsla av lugn. Stenarna som används är släta, svarta bassaltstenar.

Nat - Neuro Auricular Technique and Stressbuster

NAT ökar välbefinnandet i nacke och rygg. I NAT stimulerar man ca 1000 nervändar i nacken med en glasstav och med hjälp av eteriska oljor.  Stressbuster innebär att man behandlar nacken med eteriska oljor i roll-ons och med  Vitaflex tekniken, som är lugnande och sänker stressnivån.

Yoga & Qigong

Yoga och Qigong. Hör av dig för mer information!